Report 6 Disember (Ahad)

hari ini bgn pun lambat sbb sampai rumah dari temerloh pun dah hampir pkl 5 pagi.. dekat nak pkl 12 baru kuar bfast..lepas bfast..sampai je di rumah, terus gerak pi office kak jah sbb die nak aku tolong die sikit

dalam pkl 2 hingga pkl 5 wat keje di office akak.. then balik aku pi giant jap utk transfer duit sewa rumah bln 12..

malam plak hantar kak su ke rumah kak g..then balik habiskan masa dgn duk dpn laptop tak wat ape sgt..sambil tgk jomheboh..then ade movie kat  tv2..cite saiful apek berlakon.dah pernah tgk dah pun..

dkt pkl 12..aku tutup tv dan tulis blog ni.. oklah..jom berangan utk esok plak..

hopefully esok aku boleh lebih produktif..beselah harapan tu..nak buat tu yg mencabar.. gudluck sayang !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: