Kenali Saya

pertama sekali, terima kasih diucapkan kepada anda kerana sudi singgah di blog saya ini🙂

saya dilahirkan pada 9 februari 2009 di kuantan, pahang.  tapi tinggal kat sane kejap jer.kami sekeluarga paling lama tinggal di gombak sehinggalah sekarang

saya bersekolah di :

  1. sek. keb. taman selasih, gombak
  2. sek keb. sg gelugor, pulau pinang
  3. sek keb king george v, negeri sembilan
  4. smka pedas, negeri sembilan

kemudian saya melanjutkan pelajaran ke UiTM shah alam dalam

  1. dip in business studies
  2. deg in international business
  3. mba (skrang baru sem 1)

kebanyakan rakan2 lebih mesra memanggil saya dengan panggilan kf.bagaimanakah personaliti saya? itu anda kenalah cuba menilai sendiri yer🙂

kf1

cita-cita saya ingin menjadi seorang ahli perniagaan yang berjaya walaupun pada hakikatnya saya belum lagi bermula menjalankan perniagaan yang betul-betul saya boleh panggil sebagai “perniagaan”.perjalanan untuk mencapai cita-cita tu masih jauh lagi.

mungkin saya akan bekerja beberapa tahun di dalam sektor korporat dahulu sebelum menjalankan perniagaan secara sepenuh masa.

untuk yang ingin memberikan sebarang maklum balas, just tinggalkan komen anda di mana-mana post dan saya akan berikan maklum balas tersebut di dalam post tersebut juga dan mungkin saya akan huraikan di post yang baru jika keadaan memerlukan.

kf4

akhir kata, terima kasih sekali lagi kerana meluangkan masa melihat-lihat dan berkongsi pandangan anda di blog ini.

(last edited on 29 april 2009)

5 Responses to “Kenali Saya”

  1. cik momoe Says:

    hehe..ape da…
    org cerita la keistimewaan anda…
    byk idea bernas,risk taker,xpernah ptus asa..
    barula syiok!!!

  2. kfadhli Says:

    owh..yer gak tu..nanti karang takut org cakap aku masuk bakul angkat sendiri plak..hohohoho..nantila aku adjust sikit k yg pages2 nih..

  3. cik momoe Says:

    sape lg nk puji..kalo bkn kite sndiri..
    hahaha..
    tp sekadar masuk bakul angkat sndiri,ckupla..

  4. kfadhli Says:

    aku ari tu pegi skul..bdk2 ni dah tulis dah dalam testi..”abg, if puji diri sndiri tu jangan lebih2 sgt”..hahahaha..

  5. nurelg Says:

    stlh aku dok belebk2 ko nye blog ni, rase cam hebat jugak plak ko ney erk. ape pon aku suke care ko kf. smoge bejaye


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: