idea pendapatan tambahan ! – wat talk lagi

di saat aku fikirkan duit yg diperlukan utk menjalankan plan2 yg telah dibuat..idea ini datang..

bkn ape.tadi aku terlihat dlm beg aku envelop yg aku dapat tempoh hari time wat talk di sekolah tu..aku pun terfikir. .yerla..bile tgk..indirectly, aku dapat tembus dan tgk isi envelope tu [$$$]..

hurm..why not..aku give myself a try..dan bg surat kat beberape skul lg..so..dapatlah tampung sikit nak publish ebook dll..ala..aku charge bkn mahal pun..dulu dalam surat siap tulis money back guaranteed lg .

if takde org nak? tkpela..better try than never !! dulu aku igt lagi..aku pos beratus2 surat dan yg respon 3 buah je kot..dan satu pun tak close deal.. teruk kan? mmg takdela cite aku berjaya dalam bisnes yg aku dapat show off kan kat sini .

dan aku dah tulis gak nak tulis surat kat pi dan kolej2 utk talk..tapi pye tangguh dan tak wat2 lagi !! if talk kat kolej tu..aku nak bg free je..tgkla nanti [saje je nak tgguh2! pemalas pye kf !!! ]

oklah..kite tgk nanti sama ada kf berjaya nak merajinkan diri die approach skolah2 tu ..bkn sng..nak wat surat..leburkan duit beli stamp dll..ish3..outflow duit yg tidak pernah berhenti..

p/s:korunk taknak try ke wat talk dalam bidang kepakaran masing2? if bkn utk cari duit pun..watlah sbg sumbangan kepada society..hohoho..