Goals

Di sini saya extractkan goals2 yang ada dalam blog ini. Mudah sikit saya nak rujuk🙂

Tentang ebook tips penjimatan

oklah ..ringkas jer goal ni..ada dua je tarikh yg perlu diberikan perhatian..dan siapa yg comment post ni paling lewat pada 7 hb feb 2009, aku akan belanje korunk topup RM10 jika kedua tarikh ni aku gagal tepati.for what ever reason ! okey??

ini goalnyer k..[oh ! cuak gak nih!!takpe2..bkn ade org nak komen pun..hohohoh]

  1. paling lambat, free report akan dilancarkan ppada 31 march 2009
  2. paling lambat, ebook akan dilancarkan pada 30 april 2009

okla..goals saya ialah nak publish free report sebelum 15 April 2007..dan siapa yg comment kat post ni..saya nak belanje top up RM10 if saya gagal mencapainya for whatever reason !! tak kirelah saya tak dapat sebb tgh xm ke..sbb test ker..sayatetap akan bagi top up tu..

Tentang click bank

  1. b4 1st march, web click bank aku msti dah up dan boleh diakses di internet dan dah function.agak mencabar gak sbb aku tak tanye pun lagi brp mase diorang perlukan utk siapkan order aku.
  2. b4 15 march, web reseller utk sistem rahsia dan sistem affiliate dah boleh di akses ke internet gak..
  3. b4 15 march gak, ketiga-tiga laman web tu dah dilengkapi ngan autoresponder.tak kisahla brand aper pun.

Tentang income

2008

  1. bln 11 ada 61 – achieved !
  2. bln 12 ada 122 – achieved !

2009-23 tahun

  1. bln 1 ada 244 – achieved !
  2. bln 2 ada 488 – will be failed !!!
  3. bln 3-ada 977
  4. bln 4-ada 1,953 — > ni dah start susah !!
  5. bln 5-ada 3,906 — > ni dah dahsyat gak !!
  6. bln 6-ada 7,813 — > ni mcm susah gile jer !!
  7. bln 7-ada 15,625 — >ni lagi macam ape jer !!
  8. bln 8- ada 31,250
  9. bln 9 – ada 62,500
  10. bln 10 – ada 125,000
  11. bln 11- ada 250,000
  12. pada bulan 12 dah ada aset bersih bernilai rm500 ribu..wow !!!kf gile !!hehehe –> gile !!!

Tentang jeans

28 januari 2009 – paling lambat all these jeans akan dihabiskan dalam tempoh 2 bulan..skrg di tangan ada 53 helai jeans..tapi di tangan para agent ade lagi.deadline is on 28 march 2009..ari ni pun dah hujung februari

Tentang beli buku

satu buku utk satu bulan..tapi ni sampai bln 6 jer..start bln 7..aku nak beli 2 buku pada setiap bulan..ni tak termasuk ebook !! nak buku real punyer..walaupun harga ebook mmg lagi mahal dari buku betul !! huh !!!

-aku anggap aku tak beli satu pun buku lagi tahun ni !!

last upadate on 21 februari 2009

6 Responses to “Goals”

  1. irra1408 Says:

    KF aku xfaham la..menatang pa nie..aduuu..dah la ku tgh tensen nie…

  2. kfadhli Says:

    ala..tu pasal ebook tu. jer..🙂

  3. FFCrew Team Says:

    sepatutnya sekarang kau dah 1,953.00
    dah ade lum

  4. kfadhli Says:

    takde la wahai FFCrew Team..hehehe..tak penting kat mane kite skrg.tapi yg penting di mana kita berakhir..hehehe..ok tak alasan tu? aku akan cube capai gak matlamat tu k..tapi bln ni mmg tak dapatla..sbb plan tak cukup mantap lagi..

    aku akan cube k..thanx for your feedback and concern ..really appreciate it..

    p/s:camne nak capai..if asyik pegi bukit tinggila..pegi hantar pi fotostatla..hehehe

  5. zul Says:

    bro,ap ttg income tuh?aku tak paham apa pun

  6. kfadhli Says:

    tu kire projectionlah..hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: