Report utk 1 disember 2009

Apa aku buat hari ini?

  1. pegi pej pos.pos order. ni rutin. tak signifikan
  2. pegi medan selera jalan duta.tapi org tu mintak rasuah.so taknak.
  3. pegi masjid wilayah.die kate nak call esok utk tapak
  4. pagi ni jumpe fiza. die pulang RM200, hset dan laptop aku sbb dah abeh kije.
  5. bf fatin iaitu syukri pulang RM1,400 yg awek die hutang aku
  6. aku teman parents aku ziarah kawan ayah aku. aku bantu gune google map.dapatlah menyumbang supaye cepat sampai.
  7. aku dapat idea baru utk buat ebook pasal hutang dan gune ppl
  8. malam aku beli serbe sedikit dari pasar malam utk seisi rumah.ikhlas ke nih? ish3…

byk gak dapat wat ek? padahal sebenarnyer..aku tak produktif pun today.. Oklah, angan-angan untuk besok adalah untuk :

  1. Fokus betul-betul utk buat ebook hutang tu. buat plan bile nk siap..bile nak publish, budget dan semua berkaitan dengannyer..
  2. Bace any book yg ko nak.

udah..tu jer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: