teruk nyer aku? yer ker?

aku wat shout out kat facebook berbunyi macam ni..

“alhamdulillah sbb takde gurl yg nak kat aku :)”

pastu bdk2 ni comment camni …

Nurul Bahijah Ahmad Sidek
Nurul Bahijah Ahmad Sidek

hehe..kesiannye..di bulan2 ramadhan ni pk psl girl plak..ish3..
Irman Johari
Irman Johari

promote KE Bang.? Kekeke
cube tgk comment bahijah tu..ade benarnyer jugak..ni bulan pose..watpe nak fikir pasal perempuan..
tapi in a another side..so what? ko tu dah ade bf.lehla cakap camtu..dan aku kalau pk pasl gurl pun.dose ker? aku nak cari calon isteri yg solehah..
dan shout out aku tu mgkin didengki oleh org yg dah berkapel kot..sbb diorang pun tau..if dah kapel..tak bnyak..msti ade sikit dose yg diorang wat dan diorang dah ade kapel..so blhla pandang rendah kat org yg single yg kononnyer tak laku nih..
apepun..minah tu mmg dah salah tafsir shout out aku..tapi die mgkin dah berjaye read between line kot..tapi still bkn tu punce aku tulis shout out tu..bkn sbb aku yg pk pasal gurl.tapi pk pasal permata di bawah ni lah..sbb bf die kene korbankan ape yg bermanfaat utk die..die kene tunduk pada permintaan bf.di usia baru 18 tahun..tak kesian ker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: