Crocs murah dan original (siri 1)

Alhamdulillah…smalam aku baru ambil stok daripada supplier utk

http://kedaicrocs.com/

aku..kedai online pun aku dah berjaya siapkan..syukur gak..

tapi aku amek stok tak banyak lagila..yerla..baru nak rase rase je..hehe..tapi aku dah start amek order dah untuk trip kedua aku amik stok..yg trip kedua ni aku jangkekan aku akan amek byk dan byk gak yg terjual..tak macam yg first trip ni..amek byk tapi banyak nak return balik..

dan arini dah wat promotion gune beberape teknik tradisional gak..tapi http://kedaicrocs.com/ akan amek mase nak matang..tak diindeks kat search engine pun lagi..

target bulan ni..aku nak achieve jualan dalam 50 pasang..okey tak? urmm..tak maulah..nak byk lagi ..150 pasang..hehehe..

oklah..target jualan bulan ni ialah 150 pasang..doa2lah tercapai…walaupun macam mengimpikan bulan dan bintang di angkasa…hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: