kf yg tidaklah berduit sgt…

adakah bunyinyer tajuk ini seperti tidak bersyukur? ala.jgnlah camtu..🙂

tadi time kelas..aku duk pk2..nak sgt beli handset baru..yg nokia..yg paling murah tu..rm100..tapi bile pk2 balik..aku dapat tahan diri aku..aku tanye balik diri aku..perlu sgt ker handset tu..mmglah handset aku skrg ni tak leh terime kol..tapi handset lagi satu leh jer..dan if handset baru dibeli..tendency utk aku call gune handset prepaid ni mgkin ade..so..ok jerlah gune handset ni..burok tu mmg sgt buroklah..

kawan2 len sume handset mahal je..or at least truetone tu lehla..ade mms, radio..aku satu pun takde..apatah lagi kemera ! hehe..

baru2 ni aku dah jual hakcipta ebook tipspenjimatan dgn harga RM1k…taklah besar nilai tu..sbb if nak dikira kos wat design minisite, domain, hosting, autoresponder..mmg dah lebih RM1k kot..

so aku dah wat pecahan perbelanjaan utk RM1k tu..tapi aku taknak cite kat sini unless ade org comment dan mintak aku bgtau..hehe..so aku akan balas di ruangan comment jer..

smoga aku dapat ikut plan perbelanjaan aku..aku cube nak delaykan gratification..

disebabbkan aku dah tak payah kusut dan pasal ebook yg dah dijual tu..kini aku nak fokus utk ebook seterusnya..dah tempah utk org watkan minisite full package pada 26 ogos nanti..pada 26 ogos tu plak aku kene submit assingment dan ade mid term xm..hoho..

tapi kan..mmg sayu gaklah bile dah jual hak cipta tu.. cube tgk kat http://www.rahsiaemas.com/ yg bonus kedua tu..huhu..tapi..macam aku slalu cakap..dah jadi history..so dont regret ape2 dah..pandang ke depan dan terus berusaha..

ebook terbaru tentang ape? tentang cinta..okey tak? hehe..

apepun..ari ni aku belanje gak utk reward diri aku..aku tukar seat moto..rm25..mmg lawa dan lembut..tapi mmg tak sebest seat lame yg bukan plastik..waaa..nyesal pun ade tukar seat baru..yerla..if tukar cover rm12..jap je dah rosak..hurm..takpela..suke nak nyesal atas mende2 yg dah lepas ek..

sebagai penutup..nak cite gak..ari ni aku tak sihat sgt..memacam ubat aku makan spt panadol extend, uphamol, ubat batuk, ubat sakit tekak, 100 plus..bsk ptg ade talk..takutnye..ngan sakit tekak dan badan yg tak berapa nak sihat ni..

smoga segala urusan kite dipermudahkan..aminn….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: