BAHAYA-nya bile wat dose tapi tak rase berdose. hati dah GELAP babe !

bile wat dose..kite tak rase berdose..bahaye kan? bile duk slalu pegang tangan kapel ..tapi rase ok..tak berdose..bahayenyer.. bile dose dah tak rase berdose..so hati dah gelaplah..

kenelah kite slalu bawak dan usung diri ni kat blog2 yg cite pasal idup di akhirat..heret gak diri ke masjid sekali setahun ke..barulah ade cek and balance..dan semoga kita diberikan kawan yang sentiasa mengingatkan kite tentang dose2 kite dan bukannya duk biar dan menggalakkan kite buat lagi byk dose dan maksiat..

buat yg dah slalu sgt wat maksiat, kite kurangkanlah if tak leh berhenti terus sekelip mata. if ade yg tak rase lagi tu..takyahlah gatal nak rase..nanti ketagih..manusia ni tk pernah puas.. Islam dan gariskan dah camne nak wat yg haram secara halal.kalau tak boleh didunia ni pun, di akhirat yg kekal abadi tu, Allah dah janjikan mende2 yg jauh lagi hebat..

watpelah kite nak rase best sekejap kat dunia tapi duk kene seksa selamanya di dunia yg kekal abadi di sana…kf2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: