2 angan2..tulis buku dan pasang aircond

byk post yg aku nak tulis nih..so..aku tulis ni dalam kadar seringkas mungkin..ini adalah post first dalam ke”rush” an aku..hehehe..yg len2 adalah post selepas post ni lah.

aku tadi terfikir..nak tulis buku ringkas pasal kesalahan2 common org buat bisnes kecil-kecilan. bile dah siap draft tu..aku akan hantar pada truewealth dan few publisher lagi..if takde org sudi nak terbit, aku akan jadikan ia ebook ! hehe.

ia akan jadi buku nipis macam 101 cara urus duit yg truewealht terbitkan tu jer..tak pun cam handbook die jer..

pasal aircond plak..aku rase..if ade aircond, aku akan lebih bertenanga wat keje..so bestlah if ade time wat keje..hehe..so..kumpul duit banyak2 k !! usaha sungguh2..macam bile dah jadi ammar yg income 100k sebulan tu..lehlah pasang aircond k !!

btw, patutlah time kat scope dulu taklah letih sgt pun keje dari pagi sampai lewat malam..sbb ade aircond..dan igt lagi tak betapa reliefnya juga bile kuar office dan duk dalam  bus steven yg sejuk..dan lagi best if die wangi..hehe…

solat if ade aircond pun besh gak..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: