ape mende aku nak wat bile aku dah berduit ?

oklah..ini angan2 aku..bile aku dah ade duit yg byk, aku nak wat mende2 kat bawah ni.harap aku tak lupe diri dan janji..

  1. nak bawak mak n ayah pi haji
  2. nak hire lagi sorang or dua orang gaji. aku nak mak dan ayah boleh fikirkan untuk hal mereka sahaja. tak payah pening2 tntang hal lain.
  3. nak sewa satu bangunan or rumah or bilik dan transfer all mende2 yang penuh kat rumah nih

tu jerlah yg major die..bilelah agaknyer yer boleh aku realisasikan sume nih ? skrg dah bulan jun 2009…aku masih lagi student..lagi stahun jugaklah aku akan jadi student dan tak mempunyai kerjaya..mampu tak aku realisasikan sume ni before aku start keje nanti? lambat sgt lagi kot if aku nak start keje..

if baru keje pun..brpelah sgt yg aku dapat..nanti aku setkan goals bile aku nak capai sume nih..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: