apa perlu buat bile tgh down ?

aku arini ade rase cam lost dan tgh down gile..aku cam hilang arah tujuan, cita2 or motivasi..then aku pun click2la di internet cube mencari sesuatu yg berguna buat diri aku.

then aku pegi web iluvislam.com dan discover blog ni http://imkoyube.iluvislam.com/ Die ni presiden iluvislam..

bile bace blog die..aku dapatlah balik mrenung balik diri aku ni..die ade cite yg die takde mase pun nak bermsg ngan gurl2 sbb die dah cukup sibuk dan lebih baik kite penat wat mnde baik dari kite penat wat maksiat..

pencapaian dia? dah jauh ke dpn dah berbanding aku.dan dia muda dari aku..

so kf.if tgh2 down tu..byk sgt blog2 yg boleh memberikan ko motivasi..just find it !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: