convo pictures

kat sini aku sharekan beberape keping gambar time konvo k.

100_1215bersama mak dan ayah yang sgt bersabar dgn anak lelaki bongsunyer nih..hehe

100_1231

dari kiri : sharul, seman

100_1238dari kiri : alin, iqbal. mereka ialah kapel.ntah bile da mau kawen.

100_1245dari kiri : kay, nazri, faris, azizul. sume ni rakan2 jpk kolej perindu

100_1251dari kiri : nabila, alia, nadia alwani, shaznida. dulu time dip kiteorang same2 dbs..

100_1252ni buku konvo..aku tgkap gambar ni pun sbnarnyer sbb aku tak igt name program aku bile org yg nak tangkap gambar studio tu mintak…

100_1192dari kiri : qai, nuha..ni la group member aku terutamanye di hjung2 sem time deg.

100_1197sekali sekale..

100_1202

dari kiri : shaz, shima, unknown🙂, dila. ni sume classmate time deg.mereke sume bile dapat kije, wat kije macam gile.btul ke kate adjektif nih?hehe

4 Responses to “convo pictures”

  1. shima Says:

    kenapa letak gambarku yg gemuk spt org mengandung ini????

  2. kfadhli Says:

    gemuk ker?taklah..

    saje je letak..kan sebahagian daripada majlis konvo..hehe

    eh. ku tak sangke kamu melihat2 juga blog ku yer? thanxla sudi tgk2 k🙂

  3. wahida Says:

    sape unknown tue? xke.. xknl da 1 classmate. haaaa…

  4. kfadhli Says:

    tak..tu bukan classmate..kiteorang study kat shah alam..tapi die tu study course yg same.tapi bukan di uitm shah alm..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: