nikmat tak kene selsema..

aku selsema yg agak teruk dari pag lagi..so mmg banyk tisu yg aku gunekan hari ni..maksud aku..sgt sgt sgt byk !! dah telan 2 kali ubat selsema arini..tu dah max la..tak baik gak..

mmg nak solat pun susah..nak wat ape pun susah..idung ni mmg dah pedih dah..kulit cam nak mengelupas dah sbb asyik nak sapu idung jer..tekak pun dah sakit2 sikit dah..

sakitnye smpai ke mate dan kpale..tu lah peritnyer bile dah kene selsema..so..jgnlah minum ais..nanti dah selsema skali..abeh..

owh yer..lagi satu..sakit dade pun yer !!

ubat tu dahla libatkan kos..dan juga akan memudaratkan in the long term..

if nak lagi rase bersyukur..tengoklah bersamamu pada hari rabu 9,30 malam…baru kite sedar ape yg kite sentiasa rungutkan tu ..org len jauh lagi teruk dari kite..tapi diorang reti bersyukur gak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: