convo day !

arini aku konvo utk degree… aku jadi orang pertama utk course aku kuar kat atas stage tu🙂 aku nak gak share gambar kat sini..tapi ketika ini wordpress mcm bese..wat hal nak upload gambar..kite tangguhkan k..

btw..alhamdulillah..konvo kali ni aku lagi heppy dari dip..

oklah..nak diselitkan gak satu cite..nadia tegur aku ni serius sgt time cakap ngan die..padehal dah lame tak jumpe..die kate..yerla..muke aku tak ceria..senyum tu tk murah lgsung !! tak ceria !!!

dan time balik dari konvo..aku smpat tdo dalam kete..ayah yg drive..kuatnyer ayah..aku dah nak pengsan kot..hehehe..kite orang terus ke umah akak aku dan bawa die ke office die..

kat office..aku masuk dan ade sorang guy ni..die senyum kat aku..first impression aku.die ni msti org yg pasang computer sbb arini office akak aku nak pasang computer..dalam office tu ade 3 orang india..sorang aku kenallah sebb dah bese..die contractor wat sume tulah..

yg org senyum kat aku tu..aku tak balas pun balik senyuman die..sbb aku igt die pk akulah owner firm tu ker..so aku tak respon pun die senyum ..argh ! nape aku pk camtu..

rupe-rupenyer die ialah adik kpada orang yg support akak aku nak bukak firm tu..ratus ribu gaklah. !! mak puji this guy..cakap org yg kemas..muke takde tension2..die tak suke cakap bi dan sebolehnye cakap bm..dress well..jenis yg decent mak cakap..perwatakan yg sesuai @ menarik @ menyenangnkan…yg boleh dipercayailah..

so..sbnarnye bkn die taktau sape pengendali firm tu !! die mmg senyum kat aku tanpa fikir or nak descriminate sape aku..dan lebih teruk lagi..time ayah aku salam ngan die.aku tak salam pun..aku ade je berselindung disebalik partition..adui..sombongnyer…..!!!idiot pun yer..hehe..

ps:time lepas aku kuar dari dsb tadi..mak kiss aku 3 kali..xtra satu kali..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: