sbb2 nape aku perlu sgt sgt sgt bersyukur…

oklah..ni antaranya knape aku perlu bersyukur dan seharusnya mampu tersenyum manis..apakah yg aku ada@capai@dapat ketika detik ini.

  1. alhamdulillah..aku masih diberikan peluang melihat bumi Allah ini..ada kawan aku yg dah pergi sejak sekolah rendah lagi..
  2. alhamdulillah..parents aku masih dipanjgkan umur lagi..harap aku dapat berbuat baik dan tak menyakiti hati mereka lagi..cubalah yg terbaik k..
  3. alhamduillah.hingga ari ni aku dah dapat job talk di sepang, ulu kelang, selayang, negeri sembilan dan mggu dpn di serdang..
  4. alhamdulillah..aku dapat kelas pertama time konvo 27 hb nanti..
  5. syukur..if aku ade problem ape pun skrg..ade org yg aku leh luahkan dan dia pasti respon dan cube bantu scepat dan sebaik mgkin..
  6. sykur..aku ade kemudahan nak bergerak sana sini .ade kete..ade motor..ade laptop..
  7. syukur gak aku masih diberikan kesihatan yg baik.ada selera makan..boleh bergerak kesana kemari..igt lagi camne aku denggi dulu..nak bace utk bacaan dalam solat pun tak larat…[or aku yg wat2 tak larat..hehe]..makan pun tak lalu..terbaring je..tau2 dah malam..time aku selsema..nak wat apepun tak boleh..kuar je air dari idung stiap masa
  8. syukur gak keperluan asas aku sume ckup..makan..minum..pakai..
  9. syukur gak aku dah berjaya tamatkan satu semester master..walapun result tak kuar lagi..ade lagi 2 sem nak dihabiskan..
  10. syukur gak aku takde gf lagi..if ade mgkin lg byk dan bertambah dose2 yg aku akan wat..
  11. syukur gak aku diberikan idea2 dan kekuatan nak wat pelbagai mende yg kite akan sama saksikan peristiwanyer.
  12. dan pelbagai lagi…nikmat Allah if nak tulis mmg tak cukup air laut tu sbg dakwatnyer..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: