RM5k? tinggal angan2 jer..hehe

kawan yg berhati mulia yg plan nak bg aku pinjam duit tu ..tak jadi..sbb die tak qualify nak pinjam dalam jumlah yg die nak lg..tak lame lagi akan qualify..

btw..die layak utk 15k jer..so die tak jadi pinjamlah..tapi if aku mintak gak rm5k tu mgkin leh die pertimbangkan..tapi disebabbkan aku dah tolak job besar yg 2 tu..aku mmg takde keperluan nak gune duit byk lagi..cukuplah dgn duit sedikit yg aku ade nih..

smoga rezeki kita semua akan dimurahkan Allah sentiasa..dan bila dah sng..jgnlah lupe tunaikan zakat dan bantu org lain yg dalam kesusahan k…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: