gentleman?

if laki keluar dgn perempuan..if time makan terutamanya..si lelakilah yg kene pergi beli makanan dan juga membayar @ belanjer..barulah gentleman kononnyer…

perempuan plak kene layan macam permaisuri.duduk jer dan tunggu makanan tu dihidang ke meja..malah tidak perlu keluarkan duit dalam kebanyakan situasi..

tapi bile aku fikir2 balik..if kuar ngan parents aku..if kene pegi beli dan order makanan tu..cthnyer macam makan kat pasar slayang nih..msti mak aku yg akan belikan makanan..dan yg bayar pun mstilah parents aku..hurm..

patut ker?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: