itupun nak rase “tak sedap” …

aku baru email kat satu home page ni nak iklankan website teknikrahsia..lgpun tu web islamik..so rase cam mmg menderma gaklah kononnyer..

tapi admin die tak lulus plak..kate nye tak ikut tema web dier..tapi aku tgk iklan lain ade je ebook..tapi bkn ebook buat duit..aku rase kan ebook yg aku nak pasarkan ni pun mmg tulen.taklah yg ngarut2..tapi ..tu la..itu yg aku rase..diorang tak rase camtu..

so..aku pun reply dan tryla tanye lnjut..tapi diorang reply dalam jawapan yg general dan mmg bnyi nyer tegas..yerla..msti dah byk krenah2 org len dah..so..taklehla nak berlembut sgt layan org2 cam aku nih..karang dilayan elok2..makin menjadi2 plak…

aku pun reply sbb saje je nak tgk camne rasenyer deal ngan otai2 ni..diorang ni org yg hebat2..jauh antara langit dan bumi ilmu2 diorang..

tapi mmg aku rase cam kecewa, bengang, marah bile iklan aku direject..so..ni la isi penting post kali ni..mende sikit dan kecik camtu pun nak terase lebih2..camnelah nak jadi biznes man yg berjaya..adui…fear of rejection..reject sikit pun dah nak down..tu la kf..kf pade hari ni..hrap2 kf pada masa akan datang tak macam ni k..🙂

tadi try search “duit mania” dalam google pun aku dah takde dalam first page or 2nd page..tgk tu pun dh rase down..hoho..padahal mmg patut kot.aku bkn update pun blog ni..tapi org len yg  kat atas dalam search engine tu pun bkn update pun..hehe..nampak sgt ilmu aku kurang sbb aku tak tau tknik yg diorang gune..

ala..paling koman pun diorang pakai seo..tul tak? hehehe..

k la kf..rileksla if kene reject..baru skali..huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: