review duit mania – siri 1

aku tak retilah nak review berformat dan berprotokol sgt k..aku wat ni pun just nak share ngan korunk..nak harapkan wat sales pun taklah kot..sbb mende ni mahal dan otai-otai msti dah sapu dah sume prospek dgn offer2 yg gempak..hehe

oklah..smalam aku baru masuk ke forum bagi gold member..dan ape yg aku dapat kate kan, inilah yg aku mahukan !! ada diberikan langkah2 yang perlu dibuat step by step dan ade bimbingan jika ada sebarang persoalan..

dan yang paling penting..di forum ni lah kite dapat jumpe dan bernetworking dgn orang2 yg seangkatan dengan kite..kire same2 ade impian dan nak bertindak untuk berjaya dalam perniagaan internet..di forum ni kite taklah akan jumpe orang-orang yg negative spt kite join forum2 biasa di luar tu..

salah satu komponen penting utk berjaya ialah dgn siapa kita berkawan dan bergaul..so dgn join forum ni..kite dah ada salah satu komponen penting utk berjaya..dah on track..spt yg kite tahu..forum ni hanya terhad untuk 500 orang sahaja.

so pada sesiapa yg nak beli dgn hrga yang murah..bolehlah beli ikut link aku seperti kat bawah ni k? aku mmg takde produk2 percume yg gempak yg nak diberikan..huhuhu…

one more thing.suke aku nak cakapkan dekat sini..utk berjaya di internet, kita kene buang jauh2 persepsi bahawa kita mampu buat duit dgn mudah di internet..no such thing k !! kene usaha sungguh2 dulu..kene bersusah payah dulu..then baru yg mudah dan yg lumayan tu akan dtg..

ramai antara kite yang ade mind set camni..kite bygkan ade satu web..klik sini..klik sane..then seminggu dua minggu duit masuk mencurah2..oh ! tu hanyelah khayalan..sume ni gak disumbgkan oleh cara-cara promo para penjual ebook di internet yang pentingkan keuntungan jer..

so..ia tidaklah semudah itu..ia perlukan kerje keras..kita perlu belajar benda baru..kene usaha bersungguh2 dan berterusan dan tidak boleh berputus asa..jika kita cpat je berputus asa, taknak blaja mende baru dan harapkan yg mudah2 dan income lumayan yang segera, internet bukanlah bidang yg sesuai …

spt kate buku yg aku sdg bace ni..mmg mule2 kite kene work hard..dan lepas tu kite akn able to work smart..mule2 je susah k..dah lame pastu..kacang jer..hehe..bacelah buku ni..best dan murah..harga pun tak smpai rm50..tau kan aku tgh bace buku aper? target nak abehkan bsk..

p/s: utk post kali ni..aku review bahagian forum utk gold member duit mania jer.hehe..yg len just perkongsian dari aku tntg hal2 smpingan..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: