OTO dan idea biz lain…

leh tak nak try tulis cam tun m slalu tulis..ade nombor2..hehehe

  1. plan nak wat one time offer (OTO) utk skolah2 yg pernah dapatkan khidmat aku..cthnyer diorang dah bg job nilai RM600..so aku offerlah bg talk free or dgn charge yg minimum..tapi ade limit time..diorang kene rebut offer tu sebelum bile..ni saje je sbg nak bls kepercayaan diorang dan tanda ucapan terima kasih
  2. buat modul utk perniagaan internet utk lepasan pmr or spm..watlah interview or report pasal usahwan internet muda2 nih..charge murah jer..dan suggest kat sekolah supayer student bayar sendirilah..tapi mmg buat ni bkn nk untung sgt..nak tlg diorang tahu tntang peluang2 yg ade dan agar diorang tak tersilap lgkah
  3. tentang ebook jual beli tu..lehla establishkan terus web soal jawab lepas tu..dan juga kene pk nak jv dgn saper..hartanah.net ok kot..dan juga sesape yg pnah wat ebook dan ade mailing list niche hartanah2 nih.
  4. owh yer..bkn pasal jual beli umah jer..tapi hartanahla..tanah dll..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: