buku-buku dah tiba..

pagi tadi duit mania aku dh dapat..bonus yg reseller bg pun aku dapat pagi tadi..sebelah petangnya plak, 5 buah buku daripada mph plak smpai…aku dah ade tangkap gambar gak..tapi cubaan aku nak upload beberape kali failed sbb tenet wat hal..

hari ni gak alhamdulillah..aku dapat 2 call utk mintak quotation kursus kepimpinan yg bermalam..dan juga ada beberapa idea bisnes yg aku dapat coretkan..oklah..kat sini aku share beberapa ideanya iaitu :

  1. wat kursus or consultation kepada pihak majlis daerah / perbandaran.ni pasal town planning dll
  2. kursus tentang urus kewangan, marketing, how to deal with pbt utk peniaga kecil
  3. ebook dan website tentang persoalan jual beli dan sewa umah dari sudut perundangan

dan buat masa ini ..aku target dalm masa 3 hari aku boleh settlekan bace buku yg baru dapat ari ni “secret of millionaire students…die ade 369 page sumenyer..pergh..dahlah sabtu ni pi kenduri di raub lagi dan ahad mgkin kuar jejalan..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: