sape nak beli duit mania dengan harga yang paling murah ?

oklah..walaupun aku tak dapat lagi nak review duit mania..tapi mgkin ade orang yg mmg nak sgt dah beli duit mania ni..so kat sini..aku offer sape yg beli melalui link affiliate aku spt kat bawah ni..aku offer rebat tunai sebanyak RM50 !!!

http://www.duitmania.com/?aff_id=1612

aku akan berikan rebat tunai tersebut sebaik sahaja ammar sah kan pembelian korunk melalui affiliate link kat atas..id 1612.. if tersalah id sbb cookies ke..aku tak bertanggungjawab k..hehehe..

bile dah beli, inform kan kat aku di kfadhli[at] gmail.com okey ?

2 Responses to “sape nak beli duit mania dengan harga yang paling murah ?”

  1. MOHD SUFI ABU HASSAN Says:

    AKu dah beli melalui link ko..nnt aku email

  2. kfadhli Says:

    ok.cek email k


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: