harapan untuk minggu depan…

hujung mggu ni aku tak watpe ape sgt yg berfaedah untuk diri aku sbg pelajar..sabtu bersuke rie die klcc dan pegi pc fair..malam tu pergi kenduri arwah..yg best..i mean..ia satu pengalaman yg cukup berharga..dan mgkin significant..

ahad plak aku ke pasar ..ptg tdo..malam plak just buang mase tgk abp..padahal mggu dpn menanti 1xm, dan jugak 3 presentation..xm utk subjek ob..presentation subjek eco, acc dan marketing..

byk gak yg kene submit mggu dpn..kene submit brm..mktg..

slase ni xm..tapi mcm takde ape2..takde effort macam nak ngadap xm je.stu punce die ialah die open book test..lg satu punce ialah malas..tu normalla utk kf..dan juga kebanyakan org kan?

satu je mende positif yg aku rasekan sekarang ialah aku tak sabar nak tunggu cuti..aku nak bace buku pasal biznes, berehat2, brainstorm idea2 biznes dan estblishkan bisnes baru mgkin dgn rakan2 yg lain..nak buat beberape perkara utk improve diri sndiri..

tapi besenye mmglah bersemangat time ni..tapi pada masa yg betul2 nanti..sumenye poyo je..tak terlaksana pun..takpe..kite tgk je nanti k..hopefully akn tercakapailah…

so kf..bgn je pagi bsk…mulekan ari degn penuh semangat dan jalani sepanjang mggu dgn penuh smangat ok? kurangkan tdo..bgn pagi..dan wat sume presentation dan test terbaik yg ko boleh wat..tinggal lagi 2 mggu je..lepas tu dah merdeka !!

owh.btw..antara perkara heppy utk aku arini ialah ada sorang bdk master same aku gak ni..kiteorang seolah arini baru saling kenal mengenali antara satu sama lain..dan die mmg baik.aku gak kagumi die..mgkin kiteorang leh jadi kawan baik..siape tahu kan? alhamdulillah..

dan lagi satu.baru je ni..aku tgk dah pic that guy yg wish dalam bahsa german tu..erm..basically mmglah die mmg lg bgs dari aku ( actually aku yakin..mstilah byk aspek gak aku lagi bgs dari die..hehehe)..tapi bile tgk kat die..aku realize gaklah..die pun manusia gak..same spt aku..

oklah..all the best kf utk mggu dpn..

ps:nabil dah menang grand lavina..ko plak dapat ape tgk abp sepanjg malam..dahla peluk gf sesuke ati..abehla..kontroversilah lepas ni..hahahaha..bacela paper bsk..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: