kf slalu tdo lepas subuh [kalau bgn] (sbb 2)

baiklah..ni merupakan pos yg xplain nape kf ni tak laku di pasaran..

ade sorang gurl ni..die cakap..sorang mamat ni menasihati die supaye tak tdo lepas subuh dah..dan die mmg dah tau tak elok..tapi sbb laki ni nasihat..die dah termotivatelah utk berubah..

kuatkan aura lelaki ini terhadap dier? yerla..leh motivatekan dier supaye tak tdo lepas solat subuh..dan isu ini hanya ada jika kite bgn subuh k !!! hehehe..utk sesape yg tak bgn subuh..persoalan macam ni takde..

so..lelaki yg bgs ni..die tak tdo lepas subuh dan consistently bgn solat subuhla..tak macam kf…so..in the competition..this guy should win..kf lose..

btw..mcm smalm..aku wish gurl ni hepy besday ikut sms jer..but..this guy..wish this gurl dgn nyanyikan pade die dalam bahasa germany !! is it sweet and romantic and impressive? kf plak..tak mampu nak nyanyi walaupun dalam bm..hohoho..mmgla blaja mandarin..tapi blaja utk lulus jer..(dapatla gak a 2 sem..hehehe)

so..ape citenye ni kf? that guy is much2 better than u..macam aku ade gak story kat undang..die ade cakaplah gak satu kelebihan aku berbanding that guy..tapi aku anggap ia tidak significantlah (pure2 rendah diri..hehehe)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: