mengharapkan minggu yg sgt baik utk mggu ini.. :)

skrg jam dah hmpir pkl 1 pagi..just nak tulis2 sikit before aku bersiap nak tdo..sepanjg mggu lepas alhamdulillah..aku berjaya harunginye dgn baik..mggu ni pun agak mencabar..dan jugak mggu2 seterusnyer..

bermula dgn ari ni..kene submit final acc pye assignment..utk ob plak kene submit rabu..dan aku tak wat ape2 lagi !! selasa ni ade final xm utk business research method..slase jugak ader presentation dan kene submit skali utk ob pye group work..

itujerlah utk this week..mggu dpn sebenarnyer mggu paling mencabar gile sbb ade dua xm, ade 2 presentation group, satu presentation mkt yg sgt kritikal…nk taknak..ia akan tibe gak..so..terime jela..huhuhu..

aku juga baru sihat tapi dalam 90% sihatla..selsema dah ok sikit..tekak pun dah ok..energy pun dah hampir ke tahap normal aku..alhamdulillah..yerla..sakit ni la peluang utk sedarkan diri kite betapa best dan patutnye bersyukur time kite sihat..if time selsema tu..nak wat keje ape pun tak leh.idung pun dah pedih gile..ubat dah nak abeh telan..tisu berkotak2 dah berjaya dihabeskan..nak solat susah..so..nak sng..tdo jer..tu jer.tapi takde keje la yg boleh jalan..

so..jagela kesihatan elok2 if taknak sakit dah..

oklah..berbalik pada mggu ni..harapan aku ialah aku dapat laluinya dgn gumbira..dan satu semangat yang baru..gudluck kf !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: