test account dan assingnment eco

smalam dah slamat berlangsungnye test acc..okeyla..walaupun ade soalan yg aku stuck..tapi sbb stuck tu la aku dapat jawapn yg betul [aku rase betul la..huhu]..so..keseluruhannyer..aku puas ati jawab test acc tu sbb aku leh gune sume mase yg ade utk jawab soalan..

mcm test eco jumaat lepas..aku ade mase..tapi dah tau nak watpe dah..tu yg tak best tu..

pasal assignment eco plak..kene hntar jumaat sbenarnyer..tapi die bagi mase smpai isnin..aku plak..isnin malam baru nak wat !! dahla aku tak paham kebende pun..aku dah try cari dalam buku teks..nak jumpe perkataan “marginal propensity” pun tak jumpe ..huh !!!

last2..aisyah yg tlg guide sikit dibantu ape yg  elyia dan kak masfa tunjukkan aritu..bolehla aku tibai serbe sedikit..tapi mmg sucks gak la..aku harapkan dapat markah ape2 pun dari assingment nih..tapi dah die macam marah org tak hantar..aku pun try gaklah wat..

dah dkt pkl 12 baru aku merempit masuk uitm..dan hntar assignment tu smlam…

tapi kan..mmg aku lemah betulla economic sem nih..yerla..bace buku teks pun tak paham ape..tu baru bace sikitlah.tak nampak kaitan sgt dgn yg die ajar dan ape yg ade dalam buku teks tu..mmg tensen gaklah..if die marah lepas discover hasil kerje aku cam smpah tu..lagila tensen kot..harap2 die wat bodo jerlah…tapi dalam hati msti die cakap “mmg takde harapanlah bdk ni kot”..hohoho..

so..hopefully..aku leh recover dan kejar balik utk subjek eco nih..test mmg dah teruk..assignment pun..tinggal sikit lg sisa2 nak pastikan aku dpat result yg acceptable la..come on kf !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: