tgk geng..ipin and upin..

aritu aku pi tgk wayang kat bkn raja dgn mr. secret [geli tak dgr ? ni influence dari samlah nih !hahaha].. actually aku tak minat sgt pun nak tgk cite tu sbb aku bkn peminat ipin pun..tapi aku pegi gak tgk sbb aku nak tgk hasil keje tempatan yg org banggekan2 tu..

tapi ape yg aku rase best ialah dapat kuar ngan kawan..dapat makan2 dgn budget yg sgt rendah di mcd..macam pop corn disalut dgn karamel..nyum nyum..dan tidak terdedah ngan maksiat sgt sbb kuar ngan laki..hahaha..

so..have fun gaklah sesekali drive kete tu kuar..time balik tadi pun..mr secret yg drive..if kuar ngan gurl.msti aku gak yg  jd driver pegi balik..kuar pun msti aku yg kene blanje [tak semua gurl camni kan?hehe.saje melebey2]..tadi kuar ngan mr secret mmg sume cut half..sng cite..

smpat gak teman die shopping2 skit [eh ! dah byi cam gay ke nih? ] ish3..dan tak bawak kamera plak tadi..macam bese..dulu poyo je nak beli..gunenye tak..

so skrg aku plan macam nak pi genting plak..tu je tmpat yg aku tak pegi2 lagi..tapi disebabkan budget yg terhad..mgkin akan pegi tmpat len je kot..mcam pyramid ke..aku dah lame gak tak pegi..since dari dip..dan kuar ngan laki lagi bgs kot..kurang sikit **** ..hohoho..

p/s:wayang tadi costnyer RM7 jer..oklah tu..🙂 tapi dalam otak aku still anggap tgk wayang is pembaziran..nak2 bile kene bayar lebih dari RM7 ..hohoho..

2 Responses to “tgk geng..ipin and upin..”

  1. afifsempoi Says:

    kf budak gay!!

  2. kfadhli Says:

    ala..ko tu ape kurangnyer..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: