aku kene sound ngan ahmed ! ari ni jumaatlah !! padan muke !

tadi bile balik dari interview di otai burger , ahmed sound aku..aku otw nak hantar die ke stesen putra lrt..ni aku cite brdasarkan ape yg aku fahamla..aku tak nak dgr sgt pun time die cakap tu..maklumlah..tgh “panas” time tu..yerla..hati gelaplah katekan.

time tu..dalam kete aku pasang radio..same macam otw pegi ke otai tadi..pastu die mintak aku slowkan radio..die kate ari ni ari jumaat..kene bykkan selawat pada nabi..satu selawat kite dibalas 10..owh..alimnyer die..die ni asal dari arab saudi dan dah tunaikan haji byk kali..die pun dah tak igt brape kali..

urm..if lah aku jadi alim cam die..🙂

2 Responses to “aku kene sound ngan ahmed ! ari ni jumaatlah !! padan muke !”

  1. comot_alam Says:

    mestila aisyah pon dh kene sound mase sem lepas !! hahaha…

    dia sound aisyah sebab aisyah menyanyi (Lagu Usher: Love in the Club…hahaa) time Bulan Posa (Ramadhan)

    Dia kata aisyah patut puji Tuhan, bukan nyanyi..huhuhuu..sobb..sobb…

  2. kfadhli Says:

    owh..ramailah ni yg berkongsi pengalaman yg same..hohoho.sabar jerla..🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: