kesilapan memilih nama domain utk reseller sistem rahsia

setelah beratus ringgit dibelanjakan utk setup dan jadi reseller kepada sistem rahsia..ari ni baru aku discover yg bertapa tak best dan tak praktikalnya domain yg aku pilih..

aku pilih utk gune domain teknikrahsia.com so..ni mmg conflict..yerla..name produk tu sistem rahsia.. sistemrahsia.com tu mmg owner ebook tu peganglah..tapi nak tau ape nama domain yg best tapi org len dah amik? die pakai nama domain nih.. http://www.sistemrahsiav2.com ..best kan?

so..actually kesilapan ni aku buat kerana..

  1. tak buat research yg cukup
  2. tak pkir masak2 dan tanye pendapat pakar dgn secukupnyer.
  3. mmg aku kekurangan pengalaman dalam bab2 ini..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: