goals ebook tips penjimatan

skrg aku berangan nak terbitkan gak ebook nih..yerla..wat keje sorang2 ..kejap smangat naik..kejap jatuh..sumenyer bergantung pada diri sendiri..susah sng..sorang2 jer..

10-ringgit

oklah ..ringkas jer goal ni..ada dua je tarikh yg perlu diberikan perhatian..dan siapa yg comment post ni paling lewat pada 7 hb feb 2009, aku akan belanje korunkRM10 jika kedua tarikh ni aku gagal tepati.for what ever reason ! okey?? duit akan dimasukkan ke dalam akaun korunk..tapi hanya acc maybank dan cimb je..plz…hehehe..

ini goalnyer k..[oh ! cuak gak nih!!takpe2..bkn ade org nak komen pun..hohohoh]

  1. paling lambat, free report akan dilancarkan ppada 31 march 2009
  2. paling lambat, ebook akan dilancarkan pada 30 april 2009

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: