idea pendapatan tambahan ! – wat talk lagi

di saat aku fikirkan duit yg diperlukan utk menjalankan plan2 yg telah dibuat..idea ini datang..

bkn ape.tadi aku terlihat dlm beg aku envelop yg aku dapat tempoh hari time wat talk di sekolah tu..aku pun terfikir. .yerla..bile tgk..indirectly, aku dapat tembus dan tgk isi envelope tu [$$$]..

hurm..why not..aku give myself a try..dan bg surat kat beberape skul lg..so..dapatlah tampung sikit nak publish ebook dll..ala..aku charge bkn mahal pun..dulu dalam surat siap tulis money back guaranteed lg .

if takde org nak? tkpela..better try than never !! dulu aku igt lagi..aku pos beratus2 surat dan yg respon 3 buah je kot..dan satu pun tak close deal.. teruk kan? mmg takdela cite aku berjaya dalam bisnes yg aku dapat show off kan kat sini .

dan aku dah tulis gak nak tulis surat kat pi dan kolej2 utk talk..tapi pye tangguh dan tak wat2 lagi !! if talk kat kolej tu..aku nak bg free je..tgkla nanti [saje je nak tgguh2! pemalas pye kf !!! ]

oklah..kite tgk nanti sama ada kf berjaya nak merajinkan diri die approach skolah2 tu ..bkn sng..nak wat surat..leburkan duit beli stamp dll..ish3..outflow duit yg tidak pernah berhenti..

p/s:korunk taknak try ke wat talk dalam bidang kepakaran masing2? if bkn utk cari duit pun..watlah sbg sumbangan kepada society..hohoho..

2 Responses to “idea pendapatan tambahan ! – wat talk lagi”

  1. wawa Says:

    owh. buat talk? melihatkan awk bg talk,terasa cm nk berdiri same di sebelah awk,merasainya keseronokkannya. tapi,memikirkan keupayaan sndri,tergelak je. tak semua org mampu berdiri di khalayak rmai n bg talk. but,u did it well. =) so,congrate to u.

  2. kfadhli Says:

    semua orang pun boleh bercakap..tapi if tak mule..mmglah macam tak yakin sikit..dah wat skali..then makin improvelah🙂 thanx atas ucapan slamat awak tu k


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: