comment “negative” akan membuatkan kite lebih berusaha bersungguh2…

disebalik beberapa comment yg begitu positive dari beberapa otai im tentang draf ebook aku..ari ni aku dapat satu email dari sorang im nih..dan feedback yg diberikan tidaklah begitu positive..

die mengingatkan aku balik kepada apa yg aku fikirkan sebelum ini dan yg menghalang aku dari pergi lebih jauh lagi..ini katanya..

Pada pendapat saya, ebook ini sesuai diberikan percuma kepada orang ramai kerana sudah ada beberapa ebook yg hampir sama telahpun diedarkan secara percuma di internet.”

mmg b4 this aku dah jumpe gak buku yg macam aku nk wat ni kat internet..die bagi free jer..tapi taklah setebal yg aku wat..so bile die cakap camni..smangat aku sdikit patahla plak..yerla…nak terbitkan ebook ni kos mmg lebih 1k..aku dgn biz jeans pun tak recover abeh lagi..ni plak nak pegi cari pasal menambahkan keperitan kegagalan dalam biznes..

tapi bagi aku..comment dari die ni bgs ! sbb ia akan kuarkan aku dari comfort zone aku..akan letkkan aku dalam keadaan yg tidak puas ati lagi ngan ebook tu..so..aku akan terdorong utk usaha lebih lagi utk pastikan ebook tu betul2 bawak kesan dan manfaat kepada pembaca dan laku macam goreng pisang panas [berangan !!]

so..hopefully web teknikrahsia tu leh siap cepat dan aku berjaya wat satu or dua sales..so dapat wat modal nak publish ebook nanti..smoga smangat aku terus ade utk publish ebook tu dan smoga aku dapat ilham yg besh2 utk improvekan ebook tu..

ameen….


2 Responses to “comment “negative” akan membuatkan kite lebih berusaha bersungguh2…”

  1. irra1408 Says:

    hurm..aku rasa u should tell me ape bende semua nie…bila ada masa lah…aku xfaham..ekekekeke…

  2. kfadhli Says:

    eh..dah cite detail dah nih..huhu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: