nak duet?

korunk berpeluang mendapatkannya..tapi tu bergantunglah kepada condition tertentu..nantikan post aku lagi beberape ari..aku akan wat goals utk tips penjimatan aku..dan if aku tak berjaya tepatinyer..aku hadiahkan korunk RMxx..huhuhu..

actually mmg susah if nak ikut schedule tu..igt tak aku pnah wat goals pasal click bank? aku gagal tepatinyer..tau2 dan bulan mac..dan goals yg aku akan wat nanti pun ade high tendency utk tak dapat dicapai sbb ia melibatkan komitmen mase dan duit..

kos utk wat sume tu memang cecah ribuan ringgit..oh…!!!

no pressure, no diamond !

4 Responses to “nak duet?”

  1. Amal Says:

    KF, ko pi Pedas eh hari tu? kasi talk?

    hehe adik aku yang cakap.

  2. kfadhli Says:

    yup..kasi gaklah..huhuhu..die tu form 3 ke form 5?

    mmg die cite sume aktiviti die kat ko ker ..? huhuhu.

    so ape die ngumpat pasal aku kat ko?🙂

  3. afifsempoi Says:

    join aku nyer slogan competition, leh dapat duet rm10..amacam??

  4. kfadhli Says:

    ok encik..aku dah join..tak menang siap encik !! hohoho


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: