dah beli autoresponder..sngnye duit terbang !!!! [terbang kuar dari akaun aku]

Wah..sngnyer duit terbang melayang..aku beli autoresponder ni..tak smpai 1 minit pun kot..hohoho..abeh dah duit…smoga pelaburan ni tak sia2.. tapi ni bkn duit last yg bakal terbang..jap lagi…ade lagi..hehehe

Congratulations khairul fadhli! Your transaction was processed successfully.
Following are your order details:

Product: GetResponse – PLATINIUM
Order ID: xxxxxxx
Order Date/Time: 2009-02-24 03:33:17
Amount: US $ 145.40
IMPORTANT!
We have just sent you the order confirmation.
Please save the order details in case any charge identification is ever needed.

Note: this order will appear as ‘IMPLIX STORE’ on your credit card statement.

To pick up your order, please click the link included in the confirmation email and follow the instructions on the site. It will only take a few minutes.

6 Responses to “dah beli autoresponder..sngnye duit terbang !!!! [terbang kuar dari akaun aku]”

  1. Muaz Hadi Says:

    fuh bersungguh ni.. ko kena monetize btul2. member aku dulu ye ye je pakai yg berbayar, last2 lead dalam 400++, pastu give up. ko kena plan btul2. aku beginner, pakai yg free je dulu sbb target pun malaysian je. gud luck bro

  2. kfadhli Says:

    besela tu..aku pun byk je dah spent tapi tak balik modal or aku tak fully utilize..mcam ebook clickbank..dan ebook2 lain..

    time awal2 nak wat..mstilah membara semangat tu..tapi lepas2 tu..pepaham jerla..hohoho..

    thanx atas doa ko bro..smoga kita sama-sama berjaya..

  3. Muaz Hadi Says:

    amacam bro, getresponse ok tak?

  4. kfadhli Says:

    aku tak reti pun pakai bro..sume bayar org suruh wat..hohoho..

  5. Muaz Hadi Says:

    aku tgh survey nak bli autoresponder ni utk projek 2 bulan lagik. takat skrg ni aweber paling tinggi rating, tapi mahal. getresponse ramai IM malaysia pakai n harga agak murah

    bro bleh blajar pasal getresponse dr mazlie, dia kasik ebook panduan percuma kat http://mazlienadzri.com/

    p/s: tapi kalau bro tak nak guna lagik autoresponser yg dibeli tu dalam masa terdekat, tolak kat aku je lah.. ye lah, masa berjalan utk subscription tu kan, mcm rugi lak kalau tak utilize btul2.

  6. kfadhli Says:

    ok..aku akan cek..btw bro.aku ade hantar satu email kat email bro..hehehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: