terharu + gembira +bersyukur… – ebook tips penjimatan

aku adelah dapat satu mail dari otai IM ni.pastu dalam email tu die offer gak tuk sesape yg nak mintak advice die..aku pun gatal2la email die..pagi tadi..

pastu..aku baru cek email tadi..wah..die dah reply dan content die positive dan mengembalikan semangat aku balik..huhuhu..alhamdulillah..die huraikan dengan panjang lebar nasihat dan advice die utk aku improve dan pasarkan ebook tu..

dan semuanya secara percuma..!!! otai tu..bg advice secara percuma..luangkan masa utk bantu aku berjaya..if aku sendiri masih taknak tlg diri sendiri..tak taulah..hohoho..

okla..goals aku ialah nak publish free report sebelum 15 April 2007..dan siapa yg comment kat post ni paling lambat pada 25 hb feb 2009..aku nak belanje top up RM10 if aku gagal mencapainya for whatever reason !! tak kirelah aku tak dapat sebb tgh xm ke..sbb test ker..aku tetap akan bagi top up tu..

ini sedikit extract email from otai IM tersebut..

“Pertama sekali saya ucapkan tahniah kerana telah ada produk sendiri walaupun belum lagi memasarkannya.

Saya telah membaca segala penulisan saudara dan dapati penulisan saudara menarik.

Jadi pada pandangan saya, produk ini boleh dipasarkan (dijual).

Akhir kata, teruskan niat saudara. Jangan berasa tidak yakin. Saudara perlu mengambil langkah untuk mencuba atau jika tidak saudara tidak akan dapat lihat hasilnya.”

4 Responses to “terharu + gembira +bersyukur… – ebook tips penjimatan”

  1. Muaz Hadi Says:

    aku tgu ebook tu 25hb! gud luck bro

  2. kfadhli Says:

    woo..woo..jap2 bro..awat 25 hb plak nih?? aku pernah tercakap ek? aiseyh!!!! hohoho..

    pnjg lagi perjalanan nih.kene wat free report dulu..pastu baru bleh jual..

    dan b4 tu pun byk lagi..nak approach jv..nak edit lagi..ala…bro pun jauh lagi expert kan ?? tu la pasal…hehehe.. [best tul bagi alasan]

  3. Muaz Hadi Says:

    aku qoute balik statement ko nih, huhu;

    okla..goals aku ialah nak publish free report sebelum 15 April 2007..dan siapa yg comment kat post ni paling lambat pada 25 hb feb 2009..aku nak belanje top up RM10 if aku gagal mencapainya for whatever reason !! tak kirelah aku tak dapat sebb tgh xm ke..sbb test ker..aku tetap akan bagi top up tu..

  4. kfadhli Says:

    owh..ni ghupenyer..tu 15 april la bro..bikin gua cuak jer.hohoho..tapi bkan ade org comment pun kat post tu..so..no commitment nak bayar remuneration kat sape2.hehehe..takpe2…

    tak lame lagi aku akan wt post yg lebih menyeluruh yg mengandungi goals2 yg sangat mencabar..hohoho..

    doakan kita sama2 berjaya okey ?šŸ™‚


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: