pergi menginterview metro parking

semalam aku dan rakan2 group hrm pergi interview hr manager metro parking iaitu En. Ahmad Fiaza kat Damansara Town Centre.aku pegi dengan amy, julia, ayu dan abd razak (from yaman)..

images9

metro parking

metro parking ni adalah salah satu daripada program intrapreneurship johor corporation (jcorp)..program ini adalah dimana usahawan akan mengemukakan idea perniagaan mereka kepada jcorp. jika idea itu baik, jcorp akan memberikan modal dan juga sokongan kepada usahwan tersebut.

kira, usahawan tersebut tidak perlu risau daripada aspek modal dan juga sokongan kepakaran seperti daripada aspek pengurusan kewangan dll.jcorp akan memberikan bantuan mereka.

dalam kes metro parking ni, sindora iaitu salah satu syarikat yang dimiliki oleh kulim yang dimiliki oleh jcorp merupakan pembiaya utama kepada mereka.yerla.nak bida tmpat parking kadang2 melibatkan kos sehingaa jutaan ringgit..

program intraprenuership ni telah berjaya membantu puluhan usahawan..dan kebanyakan mereka adalah orang biasa2 sahaja.bermula daripada bawah..betul2 bawah …

btw, smlm tak banyak pun rahsia diorang aku cungkil sbb kene fokus pasal aspek hrm jer..huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: