11k ? gile gak tu !!!

pk pye pk..mcam hampir mustahil je aku nak achieve goals tu..11 k tu !!! byk tul..brp sgtlah aku akan dapat dari affiliate clickbank ni pun time awal2..huhuhu..

tapi takpela..kite tgklah hasilnyer nanti..ari ni aku beli 2 magazine..satu malaysia biznes dan lagi satu majalah i..beli majalah i tu sbb:

  1. ade cite pasal irfan khairi and family
  2. pastu ditambah ade cite pasal pengusaha burger dan jugak tulisan ust zaharuddin..
  3. dan ade info2 baru la..bleh la nak perbaiki diri nih..

malaysian biznes plak beli sbb ade list 40 orang terkaya kat malaysia..hampir setiap tahun aku akan beli time die kuarkan list nih..

sbbnyer? cite2 aku sbenarnyer nak jadi orang yg terkaya di dunia..tapi mustahillah kan ? hohoho..tak pun jadi orang terkaya kat msia pun okey..tapi tu pun mcm takkan tercapai..nape aku cakap camtu? sbb momentum or tande2 utk aku ke arah tu takde lagi..

di saat umur macam aku ni..aku ade beberapa kawan yg dah sukses dh dalam berniaga..tapi aku tak ..tu lah salah satu indikator yg amat jelasnyer..aku kirenyer bknlah di atas landasan yg betul lagi..we will see sejauh mane aku leh pergi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: