ebook rahsia click bank

inilah ebook terbaru yg di pasarkan di malaysia di dalam kategori making money through internet..dan aku tak pk panjg sgt pun nak beli buku ni although harga die adalah yg paling mahal dalam market msia ni..RM240..

aku beli through link affiliate ammar..bkn ape..aku nak dapatkan rebate rm50 yg die janjikan..so kuranglah skit kos aku..aku tak pk panjang time nak beli sbb

  1. yg tulis tu mmg ade kredibiliti.gobala dan zamri nayan
  2. duit dalam m2u aku mmg cukup time tu ..pastu pokailah..hahaha
  3. ebook ni dipromote oleh sume im fames kat msia nih
  4. pre launch die pun sgt pro
  5. die offer bonus for the first 200 yg beli ebook ni
  6. aku pun mmg tak bese ngan click bank dan ternoda ngan salesletter dier yg agak hype..hohoho..

hopefully ni last ebook yg aku beli b4 aku start making money..aku akan share kat blog ni progress aku tentang click bank ni..dalam mase terdekat ni..nak bagi duit lagi kat team gobala ni..nak suruh diorang watkan web aku..huh !! ni sume sbb aku bute it..

dan aku pun mcm nak pakai aweber terus je sbg autoresponder..tapi mahal..hurm.apepun…jgn lupe register sbg affiliate aweber dulu b4 beli !!

oklah..alang2 aku dah tulis ni..aku nak letak terus goals aku kat sini..

  1. b4 1st march, web click bank aku msti dah up dan boleh diakses di internet dan dah function.agak mencabar gak sbb aku tak tanye pun lagi brp mase diorang perlukan utk siapkan order aku.
  2. b4 15 march, web reseller utk sistem rahsia dan sistem affiliate dah boleh di akses ke internet gak..
  3. b4 15 march gak, ketiga-tiga laman web tu dah dilengkapi ngan autoresponder.tak kisahla brand aper pun.

oklah..tu jer 3 goals..dan sesiapa yg comment tentang post ni paling lambat 15hb feb, aku blanjer korunk top up rm10 if ada target yg aku letakkan kat atas ni tak tercapai..if aku capai 2 daripada 3 pun…aku still akn treat korunk k ?

p/s:kawan aku tu dah “mencancelkan” nak bagi rm500 stiap bulan..pepandaila ko kf..huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: