gadis impian aku

sampai sekarang aku masih single..ade yg kate aku memilih..tapi sbnarnyer taklah sgt..kalau tak memilih pun..aku bukanlah hot sgt pun ramai orang nak minat..so..bila kita tiada pilihan, takdela isu memilih atau tak..

tapi..sebenarnya, hampir tiada orang pun yg kisah aku ni single atau pun sebaliknya..kat sini aku nak share apakah ciri gadis impian aku..takdelah expect sume ciri bakal dipenuhi k..

  1. bukan mata duitan..kan ramai gak gurl yg if keluar msti lelaki jemput, msti naik kereta instead of naik public transport..
  2. merendah diri..tapi berkeyakinan dan independent..
  3. pandai..tak perlu la genius..just die ade effort nak blajala..
  4. bese or dah ready nak idup susah !!
  5. mak aku dah bagi approval
  6. bile aku tgk personaliti die..aku suke..
  7. setia gile !
  8. bertolak ansur dgn aku
  9. sgt penyabar dan sgt susah marah
  10. sgt byk bercakap
  11. sgt suke kanak2
  12. very supportive trhadp ape yg aku wat
  13. beragama
  14. not against poligami..haha. <– jgn pk bukan2 k!!!
  15. pndai memasak dll
  16. rajin !!!
  17. familiy die pun ok ngan aku

basically..aku takla memilih pun..yerla tu !

6 Responses to “gadis impian aku”

  1. comot_alam Says:

    wah !! aisyah mmg takde tempat lagsung dlm list ni..hehehe…

  2. kfadhli Says:

    are you sure?? ni bukan ciri common ker?ala..macam ciri yg ke 10 tu..aisyah ade sgt kan? huhuhu.. ala..lagi pun..bkn sume guy nak gurl macam yg krl nk🙂

  3. idatazira Says:

    basically, ini macam mahu buat iklan nih.
    heh heh

  4. kfadhli Says:

    haha..lebih kuranglah ..tapi mane berkesan sbb population yg bace blog ni pun less than 10..yg bace pun sume dah berpunye dan bakal berkahwin tak lame lagi..hahaha..

  5. afifsempoi Says:

    saye belum berpunya….
    meh kite kapel kf??
    ciri-ciri tu dah ade dah!!

  6. kfadhli Says:

    yer ker belum berpunyer? yg pegi merayap kat teluk batik tu ngan sape ?? huhuhu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: