ex “gf” aku kol aku arini..

die nak kol..tapi jadi miskol plak..aku yg kol die balik..die ni kire first dan last last gf yg aku pernah ade la so far..ala ..time kapel dulu tak pnah jumpe pun..kapel pun kejap jer..

kiteorang dah lame tak contact sbb die taknak bagi no baru die kat aku..die pun dah berkapel skrg..tapi yg latest aku tak taula..tapi aku rase yerla kot..sbb bile dah smapai kelantan tu..die dah tknak jawab aku kol..

tadi pun die kol sbb nak ajak jumpe kat lcct..die bdk sabah..ala..dah smpai lcct baru kol ajak jumpe..nampak sgtla die bkn nak jumpe sgt pun sbnarnyer.hohoho..tapi spanjg aku kapel ngan die..puas aku uji die..tapi tak pernah skali pun aku kene marah ngan die..huhuhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: