teori pendapatan

ni satu teori yang agak tak boleh diterima akal..ni goals income aku pada setiap bulan..mmg menjadi cite2 aku nak ade duit yg banyk sbb skrg duit sikit..tgk kawan2 sume pakai handset mahal2..aku handset radio pun takde..apatah lagi mms, kamere, dll..

ni adalah target duit yg aku nak dapat setiap bulan..utk bulan oktober, november dan disember mmg kacangla sbb aku skrg tgh keje kat scope lagi..takpe..ni aku share ngan korunk goals aku ..target duit yg aku msti ade dalam tangan..

2008-22 tahun – tinggal beberapa hari sahaja lagi..

  1. bln 11 ada 61 – achieved !
  2. bln 12 ada 122 – achieved !

2009-23 tahun

  1. bln 1 ada 244 – achieved !
  2. bln 2 ada 488
  3. bln 3-ada 977
  4. bln 4-ada 1,953 — > ni dah start susah !!
  5. bln 5-ada 3,906 — > ni dah dahsyat gak !!
  6. bln 6-ada 7,813 — > ni mcm susah gile jer !!
  7. bln 7-ada 15,625 — >ni lagi macam ape jer !!
  8. bln 8- ada 31,250
  9. bln 9 – ada 62,500
  10. bln 10 – ada 125,000
  11. bln 11- ada 250,000
  12. pada bulan 12 dah ada aset bersih bernilai rm500 ribu..wow !!!kf gile !!hehehe –> gile !!!

okla..sekian sahaja utk perkongsian..nanti aku sharela ngan korunk status terkini..tapi if dah dapat dalam puluh2 ribu tu..aku dah duk diam2 kot..pepahmjela..hehehe..

bkn pe..biar aku ade goals.bak kate omputih..shoot for the moon, even you miss you will be among the star..

bak kate lagu m nasir yang baru tu..if tak merancang.kite rancang kegagalan..hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: