Diorang sumenyer hebat2. Just a reminder !

weh..ko tlg sedar diri skit k kf..bdk2 dlam kelas ko tu sumenyer hebat2 blake k..kalau tak, taklah diorang tu sambung master..dan ramai yg dah ade pengalaman kijer..jadi cg bi dll..international student dll..

Macm homework ob tu..diorang dah settlekan jauh lagi awal dari ko..mane ade diorang wat kije last minute nih..sume diorang dah settlekan awal2 lagi..so..if ko nak compete dan taknak jd bdk yg dapat markah yang paling ciput dalam kelas ni..baiklah ko ready awal2…

Ko tgk je razzaq (bdk dari yaman) cthnyer..buku teks managerial accounting tu die dah bace smpai chapter 4 !!! walaupun sbnanyer chapter 2,3 takde dalam silibus pun sbnarnyer..huhuhu..tgk camne buku ob die penuh ngan conteng2..baru je dapt..

Mcm aisyah pun..buku marketing tu dah ditande2 ngan colourful sticker dah..page2 yg pntingla tu kot..so..diorang dah start dah blaja gile2..belum ape2 lagi..so…kf..ko pepahm jerla nasib ko k if ko masih terus jer bermalas-masalan macam ni..

ps:aisyah ari tu present marketing dapat 8/10..gile tinggi !! dah hampir sempurna dah tu.hohoho..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: