lawa gile blog sam !!

bile aku tgk2 blog sam..ish..lawa gile..tak sgke aku blog spot leh wat selawa mcm tu..sbb tu yg aku pakai wordpress nih..dan salah satu sbb aku pakai wordpress sbb die leh set post yg nak diletak kat ats..padahal tak gune pun sgt..

bile aku comparekan blog sam ngan blog otai2 internet marketer (im) malaysia, sam pye blog lagi lawa..pergh..nak harap blog aku selawa macam tu..mmg takkan la..impossible !!

2 Responses to “lawa gile blog sam !!”

  1. afifsempoi Says:

    alamak..ni yang kembang semangkuk ni…
    timer kasih lah banyak2 sebab pujian tu..
    sungguh ikhlas..nampak bibit ikhlas di mata anda..

    blog tu ekceli template jek..
    tapi aku manipulate template tu jd template aku..
    kalo x, jwbnyer kang same cam org len y gune template tu..

    blogspot pon boleh set camko nak tu…
    yang penting jumpe kejadah coding2nyer..

    slamat mencantikkan blog….
    wordpress pon byk template..
    sekian…

  2. kfadhli Says:

    byk lagi aku kene improve..dari segi penulisan pun sgt teruk lagi..hahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: