wah..alang pun ade letakkan link ke blog aku ni !

bukan ape la..terharu gak aku ..aku usha2 blog rakan2..alang pun ade letak link ke blog aku ni..terharu gile..yerla..blog diorang sume lawa2..mantap2..aku ni baru jer nk start…content pun gile hampeh..hahaha..aku tau ni pun sbb aku tertengok..tak reti lagi nak pakai ape yg sam pakai yg bleh detect sape saje yg letak link refer ke blog kite..

anyway..thanx yer alang !!

2 Responses to “wah..alang pun ade letakkan link ke blog aku ni !”

  1. Alang Says:

    no wonder lah kf..just nak kumpulkan bloger2 podeh dulu..yang penting,ko kene highlight kan link ke blog UNDANG..hahaha

  2. kfadhli Says:

    eh.pesal plak ngan undang?huhuhu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: