KLIA-East

ape yg menariknya tentang isu ini? aku tertarik sbb ia melibatkan 2 insan yg aku sgt kagumi..satu is tony..yg kedua tun m..

dan kite lihat pulak dari sangkaan buruknya plak..nape klia-east ni dah diluluskan oleh kabinet pada dasarnya.

  1. ia di negeri smbilan..- khairy kan ahli parlimen di n.9
  2. dibina pada zaman paklah..ni jela kot mercu tanda terbesar paklah akan ada..
  3. pmegang saham air asia ada kaitan dgn kroni2 spt dato’ kalimullah dll..ntah.hehehe..

tu jerla tuduhan membute tuli yg aku dapat wat..so skrg aku just nak tgk hujah2 tony vs tun m..hurm..tapi the latest aku bace..mcm kacang je tun m patahkan sume hujah2 tony..walaupun b4 aku bace tun m pye bidasan tu..aku rase hujah tony sgtlah hebat dan mantap..rupenye ade lagi mantap !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: