“x pergi ceramah kat surau @ masjid ke?”

ari ni aku baru terasa agak bebas dari ketensenan yg agak melampau..hahaha..sume sbb presentation ob..ni aku tgh lepak sorang-sorang kat khalifah ni..surf tenet..

tadi aku tegur hizbul alifi kat facebook dan lepas tu die leh cakap cam kat atas tu? aku pun replyla..aku bkn jenis yg macem tu..bkn bdk yg bagus pun..btw..itu pun bagus gak..sbg peringatan kepada aku..yerla..time kat skul dulu mmg sgt sgt hipokrit..hahaha..

aku tak dpat bygkan if aku dapat ulangkan “kealiman” spt di skul dulu..bygkan..lima watktu suma berjemaah..antara maghrib ngan isyak msti adela aktiviti keagamaan..tapi yg berjemaah 5 waktu tak boleh tahn tu..subuh dll..pergh..blm kire solat sunat dll..ngaji..ish3..

p/s:wah..ade gurl melayu yg melintas dpan aku tapi pakai singlet n sluar tido jer..dier mimpi berjalan kot..tapi siap bawak laptop lagi..dunia2..sape2 nak wat maksiat mate..jemputlah datang ke restoran mamak ni k..!

2 Responses to ““x pergi ceramah kat surau @ masjid ke?””

  1. afifsempoi Says:

    alimnyer ko dulu…..
    xsangke aku..cecece..

  2. kfadhli Says:

    ala.sume org pun “alim” time skul dulu..if tak berbekasla kat betis tu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: